Middelalderbyen Oslo

Bli med til Oslos vugge! Der trikken idag skramler gjennom Gamlebyen, mellom jernbanelinjer, byggearbeider og graffittidekorerte skatebaner, lå den tidligste bybebyggelsen i Oslo: Mange vet ikke at tre fjerdedeler av de viktigste bygningene, noen med historie tilbake til 1100-tallet, fortsatt kan ses som ruiner, deler av eksisterende bygninger og rekonstruksjoner – et av de største sammenhengende ruinparkområdene i Norden!

La en av våre autoriserte Osloguider ta deg på en spennende tur gjennom middelalderens Oslo, langs gater som i sin tid var belagt med treplanker og som forbandt Kongsgården med monumentale kirker og klostre, det travle torget og den ikke mindre travle havnen. Du vil få høre om pest og bybranner, folk og dyr, håndverkere og handelsmenn, konger, dronninger, biskoper og hertuger – og hvordan historien fortsatt blir skrevet den dag i dag, gjennom nye funn som stadig gjøres.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
KontaktContact us
No items found.
Tusen takk for bilder fra fotografene fra Visit Oslo, JakobDahlberg, Stein Bolstad, Hernan Rocha, Marianne Nygaard Larsen, Pål Andresen,Marit Utaker, Espen Utaker
Bestill privat guide

Har du lyst på en skreddersydd tur?

Fyll ut skjemaet under og du vil bli kontaktet innen kort tid
Kontaktinformasjon
1/5
Fortell oss litt mer
2/5
Hva trenger dere å få arrangert?
3/5
Hvor lang tur foretrekker dere?
4/5
Hvilket budsjett opererer dere med?
Jeg samtykker at mine personopplysninger
kan bli behandlet som beskrevet her.
5/5
Tusen takk! Du vil bli kontaktet innen kort tid.
NB! Noe gikk galt – gå tilbake og sjekk at du fylte ut alle boksene.
X