Kirsti
Kirsti

Språk:

Norsk flaggEngelsk flaggTysk flaggSpansk flaggFransk flaggItaliensk flaggNederlandsk flaggPortugisisk flaggBelgisk flaggDasnk flagg

Kirsti er født i Oslo og har bodd her de siste  35 år.  Hun har også lengre opphold i utlandet, som i USA, Frankrike, Tyskland og Sør-Afrika.

Hennes yrkesliv har i hovedsak vært tilknyttet administrasjon innen billedkunst, folkekunst og teater.  Jeg er derfor spesielt opptatt av å vise frem det brede spekter av kulturtilbud Oslo har å by på.

Slutten av 2020 blir spennende – da skal etter planen både Munch museet og det nye Nasjonalmuseet åpne.  Kirsti Gleder seg til å vise frem det ypperste av norsk kunst.  Disse to museene, sammen med Astrup Fearnley museet har flotte utstillinger som speiler både nåtid og fortid.  De ligger langs det nye fjord-Oslo, der det er ny arkitektur å beundre – og diskutere. Oslos to flotte skulpturparker – Vigelandsparken og Ekebergparken – er vel verdt mer inngående kjennskap, også for de som har vært der før.

Oslo har blitt en svært fargerik by for kunst- og arkitekturinteresserte, som det er en fornøyelse for en guide å vise frem.

Møt våre andre entusiastiske guider

Would you like to create your own tour?

Fill out the form below and we will get back to you shortly
Contact information
1/5
Special requests
2/5
What would you like to include on your tour?
3/5
How much time would you like to spend with us?
4/5
What is your budget?
I approve that my personal details can be used as described here.
5/5
Tusen takk! Du vil bli kontaktet innen kort tid.
NB! Noe gikk galt – gå tilbake og sjekk at du fylte ut alle boksene.


X
Book private guide