Foto:

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en guide?

I 2023 er vår minstepris for en guide i opptil 3 timer 250 NOK per person, minimum 15 personer. Dette gjelder for vandreturer med spesialtema. Dersom det er en vanlig 3 timers sightseeing er prisen 2850 NOK, og for hver ekstra time er prisen 650 NOK. Dersom man ønsker transport eller museumsinnganger kommer dette i tillegg.

Hva inneholder en standard 3 timer sightseeing?

En standard 3 timers sightseeing med buss inkluderer gjerne en tur gjennom Vigelandsparken, fotostopp på Holmenkollen, besøk i Vikingskipshuset og kort tur rundt sentrum. Store deler av Oslo sentrum er nå fotgjenger sone og kan ikke sees fra buss.  Turen kan selvsagt skreddersys helt etter eget ønske. Beregn ca 1 time per attraksjon. Nå som Vikingskipene er stengt, kan man erstatte det besøket med enten Fram Museet eller hva med et besøk i vårt flotte Rådhus?

Hvordan kan jeg bestille en privat guide?

Ta kontakt med oss på info@osloguide.no eller telefon 22 42 28 18 så hjelper vi deg gjerne med program og booking av guide. Eller bruk kontaktskjemaet vårt.

Kan dere ordne transport også?

Ja det kan vi! Vi har et godt samarbeid med byens transportfirmaer og skaffer gjerne transport for alle gruppestørrelser. Ta gjerne kontakt på info@osloguide.no eller telefon 22 42 28 18.

Kan dere ordne inngangsbilletter på museene for oss?

Absolutt! Vi kan ordne inngang på alle museene i Oslo for deg og dine gjester. Vi har voucheravtaler på de fleste museene i Oslo som betyr at du og dine gjester ikke trenger å stå i kø for å komme inn.

Hvor mange guider har dere?

Vi har mer enn  250 autoriserte guider i Oslo, samt god kontakt med dyktige guider i Bergen, Stavanger, Stockholm og København.

Hvor mange språk kan dere skaffe guide på?

Våre guider snakker mer enn 25 språk. Noen av disse språkene er: norsk, svensk, dansk, finsk, engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, nederlandsk, polsk, tyrkisk, russisk, japansk, kinesisk, walisisk, gresk, hebraisk, ungarsk, katalansk, portugisisk, koreansk og serbisk.

Har dere værforbehold på bestilte vandreturer?

Dessverre har vi ikke værforbehold. Se kanselleringsfrister under. Men vi kan være behjelpelige med å endre program dersom det skulle sprutregne og dere har booket en vandring. Eller – Ta på regntøy og bli overrasket over hvor flott Oslo er også i dårlig vær!

Hvordan betaler jeg?

Det er flere muligheter. Vi sender gjerne faktura eller link til betaling med kredittkort. For våre fast oppsatte turer som City Walks, kan man kjøpe billett online eller med vipps.

Hva er kanselleringsfristene?

Ved avbestilling 72 timer før oppdraget starter betales 50% av turens kostnad. Ved avbestilling 48 timer før turavgang forfaller 100% til betaling.

Bestill privat guide

Har du lyst på en skreddersydd tur?

Fyll ut skjemaet under og du vil bli kontaktet innen kort tid
Kontaktinformasjon
1/5
Fortell oss litt mer
2/5
Hva trenger dere å få arrangert?
3/5
Hvor lang tur foretrekker dere?
4/5
Hvilket budsjett opererer dere med?
Jeg samtykker at mine personopplysninger
kan bli behandlet som beskrevet her.
5/5
Tusen takk! Du vil bli kontaktet innen kort tid.
NB! Noe gikk galt – gå tilbake og sjekk at du fylte ut alle boksene.
X