GavekortKajakkturerVoucher/billetterDMCMat + drikkeOslo PassHospitality desk + meet & greetTransport

Gavekort

På utkikk etter den perfekte gaven til den som har alt? Gi bort noe du vet dine kjære aldri får nok av – opplevelser! Det er gjerne byen du selv bor i som du kjenner minst. Så hva med å gi en Osloopplevelse i gave? Vi tilbyr gavekort for våre faste vandreturer Oslo City Walks og gavekort for en privat guide.

Du kan også selv bestemme beløpet på gavekortet. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker et skreddersydd gavekort til ditt behov: info@osloguide.no.

Minimumsbeløp 250 NOK. Gavekortet er gyldig i ett år fra det skrives ut. Et administrasjonsgebyr på 50 NOK kommer i tillegg dersom du ønsker at gavekortet sendes til mottaker i posten. Kortet kan ikke innløses i kontanter. Mistet gavekort refunderes ikke.

Oslo Pass

Oslo Pass er et fordelskort og gir fri inngang til mer enn 30 museer og attraksjoner, fri offentlig transport, gratis parkering på kommunale plasser, gratis adgang til bad, gratis vandreturer, rabatt på sightseeing, Tusenfryd, konsertbilletter, skisimulator, klatrepass og leie av ski og sykkel, samt gode tilbud på restauranter og butikker. Passet gir mange fordeler for Oslos besøkende.

Passet kan bestilles gjennom Oslo Guidebureau, og priser finner du her https://www.visitoslo.com/no/aktiviteter-og-attraksjoner/oslo-pass/priser/

Destination Management Company

Skal du arrangere kick-off, sommerfest eller sommeravslutning for jobben, gode venner eller foreningen? Eller har du fått ansvaret for å arrangere et møte i Oslo og ønsker hjelp med planleggingen?

Oslo Guidebureau tilbyr gode løsninger innenfor transport, bespisning, sosialt program og guidede turer. Vi kan også bidra med «det lille ekstra» eller en morsom aktivitet. Vi har gode samarbeidspartnere og her er noen eksempler av opplevelser vi kan tilby:

• Ølsmaking, vandring gjennom Grünerløkka og rekecruise på Oslofjorden i samarbeid med Ølakademiet og Båtservice Sightseeing.

• Vandringer i Oslomarka med Oslo Hiking

• SUP og guidede kajakkturer langs Akerselva med Mad Goats

Kajakkturer

Opplev Oslo og Akerselva fra en helt annen side. En guidet padletur langs Akerselva tilbys til grupper hele sesongen og kan bookes for private arrangement på forespørsel. Turen starter ved Mathallen og avsluttes ved Operaen. Varighet ca 1,5 time. Tilbudet retter seg både mot nybegynnere og mer erfarne.

Vi setter gjerne sammen en opplevelsespakke til teambuilding, firmafest eller utdrikningslag med f. eks. badstue, ølsmaking, guidet tur og SUP/kajakkpakker.

Pris: Fra 690 per person.

Mat + drikke

På få tiår har det i Norge, og spesielt i hovedstaden Oslo, foregått en stor omveltning i matveien. Mange nordmenn har revolusjonert sine spisevaner og viser anerkjennelse og nysgjerrighet overfor det nye. Oslo er blitt en spennende matdestinasjon hvor lokale produkter og god kvalitet står øverst på listen.  Vi booker gjerne måltider og smaksopplevelser som et ledd i våre guidede turer eller som en god avslutning. Vi kan også hjelpe til med ølsmaking eller andre matrelaterte opplevelser dersom det er ønsket.

Transport

Oslo er lett tilgjengelig med fly, båt, tog, buss og bil. Vi skreddersyr gjerne transport etter dine behov. Oslo har et godt kollektivtilbud, og vi tilbyr vandreturer i kombinasjon med offentlig transport. I tillegg har vi gode avtalepriser med byens busselskaper og skreddersyr gjerne turer enten det er sightseeing med buss, bil, båt, sykkel, helikopter, RIB, kajakk, ski, akebrett eller til fots. Vi tilbyr også transfer og meet & greet for privatpersoner og grupper.

Hospitality desk + meet & greet

Vi tilbyr hostesstjenester for møter og konferanser i Oslo samt meet & greet på flyplassen. Våre profesjonelle Osloguider tar hånd om praktiske detaljer slik at du kan konsentrere deg om andre ting.

Voucher/billetter

Vi har avtalepriser på alle museer i Oslo og hjelper gjerne med å tilrettelegge besøk på ønskede attraksjoner for våre gjester slik at dette foregår smidig og effektivt.

Bestill privat guide

Har du lyst på en skreddersydd tur?

Fyll ut skjemaet under og du vil bli kontaktet innen kort tid
Kontaktinformasjon
1/5
Fortell oss litt mer
2/5
Hva trenger dere å få arrangert?
3/5
Hvor lang tur foretrekker dere?
4/5
Hvilket budsjett opererer dere med?
Jeg samtykker at mine personopplysninger
kan bli behandlet som beskrevet her.
5/5
Tusen takk! Du vil bli kontaktet innen kort tid.
NB! Noe gikk galt – gå tilbake og sjekk at du fylte ut alle boksene.
X