VINTERBYEN OSLO

Med sin unike beliggenhet har Oslo noe å by på til enhver årstid. Om vinteren kan besøkende kombinere ski, skøyter, shopping, kultur med verdens beste after ski – selveste Oslo by.
Visste du at hele 2/3 – deler av Oslo består av skog? Marka dekker til sammen et område på 1600 kvadratkilometer. I Oslos skoger finner du mer enn 2600 kilometer med preparerte langrennsløyper hvorav 90 kilometer er opplyst om kvelden. Løypene er kun en 30 minutters t-banetur unna Oslo S. Det finnes hele 44 hytter langs løypene som tilbyr alt fra overnatting til forfriskninger. Oslo Vinterpark på Tryvann byr på varierte utfordringer i hele 18 løyper. Samtlige løyper er flombelyst med kveldskjøring 5 dager i uken hele sesongen.

Oslo tilbyr også det meste av innendørsaktiviteter som kan være fristende å benytte seg av om vinteren. Alt fra offentlige svømmehaller og lekeland til gokart kjøring og klatrevegger. Dersom du er på leting etter mer inspirasjon for aktiviteter på vinterstid, sjekk VisitOSLO og Aktiv i Oslo.

Vi hjelper også gjerne med ideer og tips til vinterarrangement og guidede turer. De aller fleste av våre turer er også mulig å gjennomføre om vinteren. Ta gjerne kontakt så finner vi noe som passer for nettopp ditt arrangement.