Bilde: Marian Rotea

Våre turer

Oslo Guidebureau skreddersyr gjerne turer etter ønske. Her finner du ulike turer som kan tjene til litt inspirasjon.

Book din tur

Når du nå er i ferd med å planlegge en Osloopplevelse kan det være en god ide å tenke igjennom følgende:

• Hvor mye tid har du til disposisjon?
• Hvor vil du starte og slutte?
• Hvor mange er dere?
• Hvilket budsjett har dere?

Her på sidene har vi prøvd å kategorisere de forskjellige turforslagene.  Under finner du Oslos mest kjente attraksjoner satt sammen innenfor en tidsramme. På vandreturer finner du alle slags tematurer som kan være spesielt interessant for nordmenn og Oslos befolkning. Alle disse kan skreddersys og settes sammen på ulike måter. For byvandringer for individuelle: Sjekk vår kalender.

turer ut av byen har vi vist noen få eksempler på interessante steder man kan nå på en dag.

Vi håper og ønsker at vi kan spre Osloglede, kunnskap og gi merverdi til din tur.

Eksempler på turer

1-times tur

Et fint avbrekk i en travel hverdag? Besøk Vigelandsparken med Gustav Vigelands skulpturer. La deg inspirere av kunsten og livets syklus mens du trekker frisk luft og får vandret en deilig tur med guide i parken. På en time kan man også besøke et museum. Rådhuset hvor Nobels fredspris blir delt ut den 10. desember hvert år er vel verd et besøk. Da rekker man også en kort vandring på kaia som er svært populært.

3-timers tur

Highlighten er Vigelandsparken, Holmenkollen med fotostopp og Vikingskipene med en kort rundtur i sentrum. En fin kombinasjon er også sentrum, Vigelandsparken og Skimuseet. En annen mulighet er Nasjonalgalleriet, Rådhuset og Vigelandparken.

Heldagstur

Her kan man ta utgangspunkt i en 3-timers tur og legge til flere attraksjoner og gjerne et restaurantbesøk. Museer som gjerne krever litt ekstra tid er Norsk Folkemuseum, Munchmuseet og Skimuseet.