Tjenester

Kulinariske opplevelser

På få tiår har det i Norge, og spesielt i hovedstaden Oslo, foregått en stor omveltning i matveien. Mange nordmenn har revolusjonert sine spisevaner og viser anerkjennelse og nysgjerrighet overfor det nye. Oslo er blitt en spennende matdestinasjon hvor lokale produkter og god kvalitet står øverst på listen.  Vi booker gjerne måltider og smaksopplevelser som et ledd i våre guidede turer eller som en god avslutning. Vi kan også hjelpe til med ølsmaking eller andre matrelaterte opplevelser dersom det er ønsket.

Transport

Oslo er lett tilgjengelig med fly, båt, tog, buss og bil. Vi skreddersyr gjerne transport etter dine behov. Oslo har et godt kollektivtilbud, og vi tilbyr vandreturer i kombinasjon med offentlig transport. I tillegg har vi gode avtalepriser med byens busselskap og skreddersyr gjerne turer enten det er sightseeing med buss, bil, båt, sykkel, helikopter, RIB, kajakk, ski, akebrett eller til fots. Vi tilbyr også transfer og meet & greet for privatpersoner og grupper.

Gavekort

På utkikk etter den perfekte gaven til den som har alt? Gi bort noe du vet dine kjære aldri får nok av – opplevelser! Det er gjerne byen du selv bor i som du kjenner minst. Så hva med å gi en Osloopplevelse i gave? Vi tilbyr gavekort for våre faste vandreturer Oslo City Walks og gavekort for en privat guide.

Du kan også selv bestemme beløpet på gavekortet. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker et skreddersydd gavekort til ditt behov: info@osloguide.no.

Minimumsbeløp 200 NOK. Gavekortet er gyldig i ett år fra det skrives ut. Et administrasjonsgebyr på 50 NOK kommer i tillegg dersom du ønsker at gavekortet sendes til mottaker i posten. Kortet kan ikke innløses i kontanter. Mistet gavekort refunderes ikke.

Oslo Passes
Oslo Pass

OsloPass er et fordelskort og gir fri inngang til mer enn 30 museer og attraksjoner, fri offentlig transport, gratis parkering på kommunale plasser, gratis adgang til bad, gratis vandreturer, rabatt på sightseeing, TusenFryd, konsertbilletter, skisimulator, klatrepass og leie av ski og sykkel, samt gode tilbud på restauranter og butikker. Passet gir mange fordeler for Oslos besøkende.

Passet kan bestilles gjennom Oslo Guidebureau, og priser finner du her.

Voucher

Vi har avtalepriser på alle museer i Oslo og hjelper gjerne med å tilrettelegge besøkene på ønskede attraksjoner for våre gjester slik at dette foregår smidig og effektivt.

Vert/vertinne

Vi tilbyr hostesstjenester for møter og konferanser i Oslo. Våre profesjonelle verter og vertinner tar hånd om praktiske detaljer slik at du kan konsentrere deg om andre ting.

QuietVox

QuietVox optimaliserer guideopplevelsen både for gjester og guider. Gjester hører guiden mens de tar bilder av attraksjonene og får meg seg alt som blir sagt.

Priser for utleie av QuietVox får du ved å sende oss en forespørsel på mail info@osloguide.no eller på telefon 22 42 28 18.

Destination Management Company

Skal du arrangere et møte i Oslo og ønsker hjelp med planleggingen?

Oslo Guidebureau tilbyr gode løsninger innenfor transport, overnatting, bespisning, sosialt program og guidede turer. Vi kan også bidra med «det lille ekstra» eller en morsom aktivitet.