Ofte stilte spørsmål

Nedenstående har vi laget en liste over ofte stilte spørsmål. Lurer du på noe du ikke finner svar på her, ta gjerne kontakt med oss!

Hva koster en guide?

I 2019 er vår minstepris for en guide i opptil 3 timer 200NOK per person. Dette gjelder for vandreturer med spesialtema. Dersom det er en vanlig 3 timer sightseeing er prisen 2350 NOK, og for hver ekstra time er prisen 550 NOK. Dersom kunden ønsker transport eller museumsinnganger kommer dette i tillegg.

Hva inneholder en standard 3 timer sightseeing?

En standard 3 timers sightseeing med buss inkluderer gjerne en tur gjennom Vigelandsparken, fotostopp på Holmenkollen, besøk i Vikingskipshuset og kort biltur gjennom sentrum forbi de mest kjente landemerkene som Rådhuset, Stortinget og Slottet. Innholdet kan selvsagt skreddersys. Beregn ca 1 time per attraksjon.

Hva er kanselleringsfristene?

Ved avbestilling 72 timer før oppdraget starter betales 50% av turens kostnad. Ved avbestilling 48 timer før turavgang forfaller 100% til betaling.

Hvordan kan jeg bestille en privat guide?

Ta kontakt med oss på info@osloguide.no eller telefon 22 42 28 18 så hjelper vi deg gjerne med program og booking av guide.

Kan dere ordne transport også?

Ja det kan vi! Vi har et godt samarbeid med byens transportfirmaer og skaffer gjerne transport for alle gruppestørrelser. Ta gjerne kontakt på info@osloguide.no eller telefon 22 42 28 18.

Kan dere ordne inngangsbilletter til museene for oss?

Absolutt! Vi kan ordne inngang på alle museene i Oslo for deg og dine gjester. Vi har voucheravtaler på de fleste museene i Oslo som betyr at du og dine gjester ikke trenger å stå i kø for å komme inn.

Hvor mange guider har dere?

Vi har mer enn  250 autoriserte guider i Oslo, samt god kontakt med dyktige guider i Bergen, Stavanger, Stockholm og København.

Hvor mange språk kan dere skaffe guide på?

Våre guider snakker mer enn 25 språk. Noen av disse språkene er: norsk, svensk, dansk, finsk, engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, nederlandsk, polsk, rumensk, tyrkisk, russisk, japansk, kinesisk, walisisk, gresk, hebraisk, ungarsk, katalansk, portugisisk, koreansk og serbisk.

Har dere værforbehold på bestilte vandreturer?

Dessverre har vi ikke værforbehold. Se kanselleringsfrister overfor. Men vi kan være behjelpelige med å endre program dersom det skulle sprutregne og dere har booket en vandring. Eller – Ta på regntøy og bli overrasket over hvor flott Oslo er også i dårlig vær!

Hvordan betaler jeg?

Det er flere muligheter. Vi sender gjerne faktura eller link til betaling med kredittkort. For våre fast oppsatte turer som City Walks, kan man kjøpe billett online eller med vipps.