Ofte stilte spørsmål

Oslo Guidebureau blir spurt om mye forskjellig i løpet av en sesong.

Under finner du noen spørsmål folk ofte lurer på. Lurer du på noe du ikke finner svar på her, ta kontakt med oss, så skal vi svare deg så fort som mulig!

Hva koster en guide?

I 2018 koster en guide i 3 timer 200NOK per person for minimum 15 personer for vandreturer med spesialtema. Dersom det er en vanlig 3 timer sightseeing er prisen 2300NOK, og for hver ekstra time er prisen 550NOK. I tillegg kommer eventuelt transport og innganger til museer.

Hva inneholder en standard 3 timer sightseeing?

En standard 3 timers sightseeing med buss inkluderer Vigelandsparken, utsikten fra Holmenkollenplatået, Vikingskipmuseet og kort tur gjennom sentrum forbi de mest kjente landemerkene som Rådhuset, Stortinget og Slottet. Denne turen kan varieres NESTEN i det uendelige. Vi har en tommelfingerregel at man kan beregne en sight/museum pr time.

Hva er kanselleringsfristene?

Ved avbestilling 72 timer før oppdraget starter betales 50% av turens kostnad. Ved avbestilling 48 timer før turavgang forfaller 100% til betaling.

Hvordan kan jeg bestille en privat guide?

Ta kontakt med oss på info@osloguide.no eller telefon 22 42 28 18 så hjelper vi deg gjerne med program og booking av guide.

Kan dere ordne transport også?

Ja det kan vi! Vi har god kontakt med dyktige sjåfører med fine busser og biler. Vi skaffer transport for alle gruppestørrelser. Alt fra 1 person til store grupper. Ta gjerne kontakt på info@osloguide.no eller telefon 22 42 28 18.

Kan dere ordne inngangsbilletter til museene for oss?

Absolutt! Vi kan ordne inngang på alle museene i Oslo for deg og dine gjester.

Hvor mange guider har dere?

Vi har ca 200 guider i Oslo, samt god kontakt med flere guider i Bergen, Stavanger, Stockholm og København.

Hvor mange språk kan dere skaffe guide på?

Våre guider snakker mer enn 25 språk. Noen av disse språkene er: norsk, svensk, dansk, finsk, engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, nederlandsk, polsk, rumensk, tyrkisk, russisk, japansk, kinesisk, thai, walisisk, gresk, hebraisk, ungarsk, katalansk, portugisisk, koreansk og serbisk.

Har dere værforbehold på bestilte vandreturer?

Dessverre har vi ikke værforbehold. Se kanselleringsfrister overfor. Men vi kan være behjelpelige med å endre program dersom det skulle sprutregne og dere har booket en vandring. Eller – Ta på regntøy og bli overrasket over hvor flott Oslo er også i dårlig vær!

Hvordan betaler jeg?

Det er flere muligheter. Vanligst er at vi sender en faktura på epost. Men dersom du ønsker å betale med kort kan vi ordne det også. Da sender vi en link til en webside der du får retningslinjer til hvordan man skal gå frem. For våre fast oppsatte turer som City Walks, kan man kjøpe billett online eller med vipps.